برنامه شماره 6 رادیو بسکتبال ایران – خواب

برنامه 6 رادیو بسکتبال

برنامه شماره 6 رادیو بسکتبال ایران از سایت پخش میشه و خبر‌های خوب

مصاحبه‌های داغ ، تحلیل و گزارش و… صدای ما فراتر از خانۀ ماست.

امشب 28 آذر 1399 – برنامۀ شمارۀ 6 از سایت خانه بسکتبال ایران

صدای ما فراتر از خانه ما

موضوع : خواب

با مطالبی از امید دادفرنیا، مربی بسکتبال و خانم باقری سرپرست تیم بسکتبال نامی‌نو در مورد خواب بسکتبالیست‌ها.

رضا طاهری و محمدحسن واحد از بسکتبال اروپا و بوندسلیگای دو، لیگ چین، NBA و استخدام مربی زن یونانی توسط باشگاه مهرام می‌گویند.

چند خط از رسانه‌های فریماه شیاسی.
اخبار بسکتبال بانوان با صدای پریسا یزدانی.

ژوبین جلیلی، داور ایرانی مقیم اسپانیا با مطلبی از داوری بسکتبال.

صدای نوستالژیک احسان امیری با پژوهشی دیگر از افشین رضاپور از بسکتبال ایران و خاطره‌ای از تیم ملی در سال 2009.

با اجرای شاد و شنیدنی مهراد خورشیدی.

ضمن تشکر از بازدید شما، خواهشمندیم به منظور ارائه خدمات بهتر و رسیدن به اهداف عالی سایت، تیم خانه بسکتبال ایران را یاری فرمایید.

هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان گذاشته تا با برطرف نمودن ایرادات و استفاده از پیشنهای ارزشمند شما در جهت ارائه خدمات بهتر به خانواده بزرگ بسکتبال بکوشیم.

بسکتبال؛ رویای نسل‌ها

پژوهشی از افشین رضاپور

تیم ملی بسکتبال در مسیر رقابت‌های جهانی 2010 ترکیه، خود را برای رقابت‌های جام ملت‌های 2009 آسیا آماده می‌کرد. میزبان چین بود.

تیم ملی بسکتبال در سال 2007، برای نخستین بار در توکوشیمای ژاپن قهرمان آسیا شد اما این بار اوضاع متفاوت بود و تیم ملی باید در خاک چین، قدرت بسکتبال آسیا، از عنوان قهرمانی‌اش دفاع می‌کرد. در سال 2009، آوازۀ بسکتبال ایران با نسل طلایی به گوش دنیا رسیده بود.

یک سال قبل از این بازی‌ها، تیم ملی در المپیک 2008 چین حضور یافت و در مقابل جمعی از بهترین‌های بسکتبال جهان به میدان رفت. بعد از تغییر و تحول روی نیمکت مربیگری تیم ملی بسکتبال، رایکو ترومن از تیم ملی جدا و وسلین ماتیچ جایگزین وی شد.

این مطلب را هم مطالعه کنید؛  ایران میزبان ناکام در بسکتبال جوانان آسیا / کره جنوبی تا آخرین لحظه آخرین بلیت جام جهانی ایستاد

تابستان 1388

ایران تا قبل از سال 2010، در هیچ‌یک از دوره‌های رقابت‌های جهانی بسکتبال شرکت نکرده بود. وقتی ملی‌پوشان خود را برای رقابت‌های جام ملت‌های آسیا، انتخابی رقابت‌های جهانی آماده می‌کردند، دو هدف در سر داشتند؛

تکرار قهرمانی در آسیا و کسب سهمیۀ جهانی.

رویایی که در روز 25 مرداد ماه 1388 محقق شد. ایران با غلبه بر چین در خاک این کشور، برای دومین بار جام قهرمانی بسکتبال آسیا را بالای سر برد.

روزنامه‌های صبح دوشنبه، 26 مرداد، عکس تیم ملی را روی صفحۀ اول بردند و تیترهای متنوع از جشن با شکوه قهرمانی در چین، جلب توجه می‌کرد.

روزنامۀ جام جم با اشاره به نتیجۀ بازی که 70 – 52 به سود تیم ملی شد نوشت:

«باورش سخت است، هم برای ما و هم برای چینی‌هایی که تاکنون در کشورشان هیچ فینالی را به رقبای‌شان نباخته بودند».

تیم ملی بسکتبال چین از سال 1975 تا سال 2009 که مقابل ایران تن به شکست داد، هیچ فینالی را نباخته بود. آنان با پرکردن سالن بسکتبال المپیک شهر تیانجین، برای قهرمانی آمده بودند اما یک بار دیگر شاهد درخشش نسل طلایی بسکتبال ایران شدند.

یکی از تفاوت‌های عمدۀ این قهرمانی به نسبت سال 2007 برای ایران، از دست دادن آیدین نیکخواه بهرامی به دلیل سانحه تصادف بود در عوض چینی‌ها بر خلاف سال 2007 با تمام قوا مقابل نسل ‌طلایی ما صف آرایی کرده بودند.

بازیکنان تیم ایران:

پویا تاجیک، اوشین ساهاکیان، حامد حدادی، علی دورقی، حامد سهراب نژاد، جواد داوری، صمد نیکخواه بهرامی، مهدی کامرانی، حامد آفاق، محمدرضا اکبری، امیر امینی و آرن داودی.

این مطلب را هم مطالعه کنید؛  فسادی که داوری می‌گوید تاوان مبارزه کردن علیه‌اش را می‌دهد کجاست؟ / آقا جان اول سری به فدراسیون خودت بزن

دیدگاهتان را بنویسید