سایت خانه بسکتبال ایران؛ به نقل از کانال کاوش بسکتبال، صدای داوران بسکتبال از سایتهای بی ربط اجارهای شنیده نمیشود. مصاحبههای آنان رپرتاژ آگهی هم نیست که روزانه جای ثابتی در برخی سایتها و خبرگزاریها دارند بلکه باید مصاحبههای داوران را از منظر مطالبهگری آنان در بخشهای مختلف بررسی کرد.
مصاحبه صالحیان با رادیو ورزش را میشنیدم که میگفت داوران نباید مسائل داوری را رسانهای میکردند.
(نقل به مضمون).
به نظر من این دیدگاه در شیوه نوین مدیریتی (آن هم در جایگاه دبیر فدراسیون بسکتبال) کاربردی ندارد. ایشان به سادگی از درهمتنیدگی رسانه با ساختار ورزش از جمله فدراسیونها اعم از مدیران، مربیان، داوران، ورزشکاران و … گذر کردند.
آیا گریز از رسانه به معنای وجود سیستم کنترلی و سرکوب در فدراسیون است تا اگر موضوعی مطرح شد، نسبت به آن بیتفاوت بود یا منتقدان و معترضان را با «قدرت سازمانی» که در اختیارمان گذاشته شده است، طرد کرد؟
آیا صحبت از «دستمزد»، «رعایت عدالت»، «حفظ حرمت و شخصیت»، «اعتباربخشی و اعتماد» و تأکید روی «اهلیت» افراد تصمیم گیرنده برای «داوری – داوران» در رسانه، به زعم جناب دبیر به عنوان نماینده فدراسیون، امور ممنوعه است؟
مطالبهگری داوران، به جای چرخاندن انگشت اتهام به سمت دیگران، به پاسخهای دقیقتری نیاز دارد و فدراسیون نمیتواند نسبت به مطالبهگری آنان بیتوجه بماند. فدراسیون، نهادی ملی است و چنانچه هر انتقادی را به سادگی توطئهای علیه فدراسیون تلقی کند، از مسئولیت ملی خود عدول کرده و آن را در سطح امری شخصی و فردی تنزل میدهد.
بنابراین فدراسیون بسکتبال از تصمیمات مبهم و حرفهای کلیشهای و کلی دست کشیده؛ در پی رفع «دغدغهمندی داوران» با «پاسخهای دقیق» و «هوشمندانه» باشد.
افشین رضاپور
مهر خبر داد:
افزایش 50 درصدی حقوق داوران
خبرگزاری مهر نوشت:
« تا پیش از این حقوق داورانی که مسئولیت قضاوت در مسابقات باشگاهی لیگ برتر را بر عهده داشتند ٣٠٠ هزارتومان به ازای هر بازی بود اما طبق مصوبه فدراسیون بسکتبال این رقم برای فصل جدید مسابقات ۵٠ درصد افزایش خواهد داشت.
بدین ترتیب از این پس ۴۵٠ هزار تومان رقم دریافتی داوران برای قضاوت در هر بازی از لیگ برتر خواهد بود».