فدراسیون‌های ورزشی توسط وزیر به سرپرستی می‌روند / حاشیه‌سازی رسانه‌ای علیه یک نامزد بی فایده است

فدراسیون‌های ورزشی توسط وزیر به سرپرستی می‌روند / حاشیه‌سازی رسانه‌ای علیه یک نامزد بی فایده است

سایت خانه بسکتبال ایران – فدراسیون‌های ورزشی که انتخابات آنها نزدیک است یکی بعد از دیگری وارد اداره سرپرستی می‌شوند تا این موضوع که گفته می‌شد در دوره جدید وزارت ورزش و جوانان خبری از انتخاب سرپرست برای فدارسیون‌ها نخواهد بود، چندان اهمیت نداشته باشد.

با وجود در پیش بودن انتخابات 10 فدراسیون ورزشی در هفته‌های جاری، وزارت ورزش و جوانان با تعیین سرپرست برای هر یک از این فدراسیون‌ها، شرایط تازه‌ای را رقم زده است که مهمترین آن بلاتکلیف کردن! تعدادی از فدراسیون‌های مدال‌آور در سال بازی‌های آسیایی است.

این در حالی است که بارها اعلام شده بود برای حفظ ثبات ورزش‌ها و بر اساس اساسنامه انتخابات، مجامع پیش از پایان دوره ریاست برگزار خواهد شد و هیچ فدراسیونی به سرپرستی نمی‌رود.

دو روز قبل دوره 4 ساله ریاست حسین ثوری در فدراسیون بوکس به پایان رسید و حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان طی حکمی غلامرضا جعفری (رئیس سابق فدراسیون ورزش‌های روستایی و عشایری) را به عنوان سرپرست فدراسیون بوکس منصوب کرد تا مقدمات برگزاری مجمع انتخاباتی این فدراسیون را که 2 هفته آینده برگزار می‌شود، فراهم کند.

با اینکه گفته می‌شود مجمع انتخاباتی فدراسیون بوکس 18 دی ماه برگزار خواهد شد اما از طرفی شنیده می‌شود با انتصاب سرپرست جدید احتمال تعویق انتخابات می‌رود.

همچنین مهلت ریاست چهار ساله سیدمحمد پولادگر رییس فدراسیون تکواندو دوم دی به پایان رسید و وزیر ورزش و جوانان در حکمی فرامرز کیانی‌زاده را به عنوان سرپرست فدراسیون تکواندو تا زمان برگزاری مجمع انتخابات منصوب کرد.

مجمع انتخابات ریاست فدراسیون تکواندو 15 دی برگزار می‌شود و براساس تایید صلاحیت مدیریتی اولیه پنج نامزد در این انتخابات حضور دارند، اما تاکنون داوطلبان نهایی انتخابات هنوز اعلام نشده‌اند.

بسکتبال به سرپرستی می‌رود؟

طبق اعلام قبلی وزارت ورزش و جوانان انتخابات فدراسیون بسکتبال قرار است 19 دی برگزار شود، اما در حالی که تنها حدود دو هفته تا این تاریخ باقی مانده خبری از تایید صلاحیت‌ها نیست و وزارت ورزش هنوز اقدامی برای معرفی نامزدهای نهایی انجام نداده است.

در کنار بوکس و تکواندو و بسکتبال که در بازی‌های آسیایی شانس مدال هستند، چند فدراسیون دیگر نیز انتخابات دارند، اما هنوز اسامی نامزدهای آنها نیز اعلام نشده و آنطور که به نظر می‌رسد با این شرایط انتخابات این فدراسیون‌ها نیز بوی تعویق و انتخاب سرپرست می‌دهد.
چند روز قبل نیز فدراسیون کوهنوردی صاحب سرپرست شد.

با وجود اینکه طبق روال مجامع انتخابی فدراسیون‌ها، هر کدام حاشیه‌های خاص به خود را در میان مؤافقان و مخالفان دارند و رسانه‌های زیادی هستند که با حاشیه‌سازی علیه یک نامزد از فرد یا طیف خاصی حمایت می‌کنند اما با تغییر و تحولات و انتصاب سرپرستان جدید به نظر می‌رسد وزارت ورزش و جوانان مسیری غیر از جریان‌های مؤافق و مخالف می‌رود و اهداف دیگری به غیر از دغدغه‌های اهالی آن ورزش دارد.

به عبارتی دیگر وزارت ورزش و جوانان به جنجال‌های رسانه‌ای علیه نامزدهای فدراسیون‌های مختلف که تاکنون بارها دیده و شنیده‌ایم توجه‌ای نمی‌کند و تعویق انتخابات یا برگزاری آن در موعد مقرر فقط به عهده وزارت ورزش و جوانان با جمع‌بندی اهداف این وزارتخانه در مسیر جریان انتخابات هر فدراسیون است.

خارج از حاشیه‌سازی‌های بی دلیل و بی‌اثر رسانه‌ای یا جریان‌سازی بدون تعادل در فضای مجازی علیه یک نامزد اما مهمترین دغدغه اهالی ورزش‌ بی ثبات کردن ورزش‌هاست چون تجربه اداره سرپرستی تاکنون به ورزش لطمه زیادی زد و باز هم خواهد زد.

با توجه به طولانی شدن دوران سرپرستی در ادوار قبلی، بسیاری بر این باورند که اگر کار به سرپرستی بکشد، انتخابات به سال آینده می‌کشد و این اتفاق چیزی جز ضرر برای ورزش به ویژه رشته‌های المپیکی نخواهد داشت. مگر اینکه وزارت ورزش و جوانان این بار بر اساس وعده‌ای که داده است انتخابات را با سرپرستان جدید فدراسیون‌ها و سر موعدش برگزار کند.

دیدگاهتان را بنویسید