پایان کار تیم ملی بسکتبال ایران در المپیک توکیو با شکست مقابل فرانسه

پایان کار تیم ملی بسکتبال ایران در المپیک توکیو با شکست مقابل فرانسه

سایت خانه بسکتبال ایران؛ تیم ملی کشورمان در این دوره از مسابقه با 3 شکست مقابل تیم های جمهوری چک، آمریکا و فرانسه به کار خود پایان داد.

تیم ملی کشورمان در دیدار مقابل فرانسه بازی را با دفاع 3_2 zone defence شروع کرد تا بتواند در ریباند های دفاع عملکرد خوبی داشته باشد، اما تیم ملی فرانسه یک دفاع یارگیری فوق العاده را اجرا کرد که بازیکنان فرانسوی از طریق این دفاع فشار دفاعی زیادی را مقابل تیم ما ایجاد کردند.

ریباند های حمله تیم ایران :

در کوارتر یک مسابقه شاهد ریباند های حمله خوب حامد حدادی و ارسلان کاظمی بودیم، زمانی که تیم ایران وارد حمله میشد، سعی بر استفاده از شوت های میدرنج داشتند تا بتوانند بازیکنان پوزیشن 4 و 5 فرانسه را از سبد دفاعی فرانسه دور نگه دارند، اما زمانی که این شوت های میدرنج به امتیاز تبدیل نمیشد، حامد و ارسلان به خوبی ریباند حمله را انجام می‌دادند تا تیم ملی ایران دوباره مالک توپ شود.

مشکل تیم ملی ایران در خالی شدن کرنرها هنگام حملات فرانسه:

تیم ملی ایران به دلیل نداشتنDefensive rotation در کرنرها به مشکل می‌خورد، دو بازیکن تیم ما که برای پوشش کرنر ها می‌رفتند دچار مشکل می‌شدند و همین نکته باعث شده بود تا فرانسوی ها open shot های 3 امتیازی زیادی از کرنر های تیم ایران داشته باشند.

تفاوت عملکرد بهنام یخچالی در پوزیشن پوینت گارد و شوتینگ گارد :

بهنام یخچالی که در پوزیشن پوینت گارد تیم ملی مورد استفاده قرار می‌گیرد هیچ کارایی ندارد به دلیل اینکه بهنام یک بازیکن شوت زن و امتیاز آورد است و حضورش درزمین به عنوان گارد راس نه تنها به خودش آسیب می‌زند بلکه باعث می‌شود تیم نتیجه نگیرد، اما در بازی مقابل فرانسه در زمان هایی ازبازی شاهد بازی کردن بهنام در پوزیشن شوتینگ گارد بودیم که به خوبی برای خودش فضا سازی می‌کرد تا از شوت های 3 امتیازی استفاده کند.

نقطه قوت تیم ملی فرانسه در دفاع pick and roll و ضعف تیم ایران در دفاع pick and roll :

تیم ملی فرانسه به خوبی در دفاع سوییچ می‌کردند و با active بودن بازیکنان فرانسوی هیچ مشکلی در دفاع پیک و رول نداشتند، دیگر نکته جالب در تیم فرانسه زمانی بود که تیم ایران ریباند حمله انجام می‌داد و فرانسه برای مرحله دوم دفاع خودش از دفاع 3_2 zone خارج میشد گاهی و آن را تبدیل به یارگیری می‌کرد تا مشخص شود آنها چه هماهنگی خوبی در دفاع دارند، اما تیم ایران به مانند بازی های انتخابی کاپ آسیا در دفاع های پیک و رول مشکل داشت.

عملکرد بهتر تیم ایران مقابل فرانسه در حملات نسبت به دو بازی اول خودش:

تیم ملی ایران که در دو بازی اول خودش توپ های ازدست رفته زیادی داشت و در حملات دچار آشفتگی بود، در مقابل فرانسه بهتر عمل کرد و بازیکنان با صبر و حوصله بیشتری که به خرج می‌دادند چرخش توپ بهتری داشتند و از 24 ثانیه های بهتر استفاده میکردند، تیم ایران در بازی مقابل فرانسه باایجاد Rotation مناسب باعث می‌شد تا بهنام یخچالی و صمد نیکخواه بهرامی در کرنر ها از شوت های 3 امتیازی استفاده کنند.

ضعف تیم ایران در پوزیشن پوینت گارد :

مشکلی که در هر سه دیدار تیم ایران به چشم می آمد، ضعف تیم در نبودن یک پوینت گارد تمام عیار بود، بهنام یخچالی در هر سه دیدار تیم ایران به عنوان پوینت گارد بازی کرد، در حالی که بهنام بااین پست آشنا نیست و نمی‌داند چه زمانی باید به حملات سرعت بدهد و چه زمانی بازی را مدیریت کند، زمانی که بهنام به عنوان گارد راس در زمین حضور دارد، دیگر استفاده از Fast break ها سخت می‌شود به دلیل اینکه بازیکنان در پوزیشن های اصلی خود بازی نمی‌کنند و زمانی که تیم وارد ضد حمله می‌شود به دلیل آشنا نبودن با لاین های زمین دچار سردرگمی می‌شوند.

تیم فرانسه در چه زمان هایی از مسابقه آسیب پذیر نشان می‌داد؟

تیم ملی فرانسه میانگین قدی عالی داشت، اما در زمان هایی که تیم حریفش باارامش وارد حمله میشد و پاس و کات های زیادی را مورد استفاده قرار می‌دادند در دفاع آسیب پذیر نشان می‌دادند.

مربی و آنالیزور بسکتبال
علیرضاامیری امیری🇮🇷

دیدگاهتان را بنویسید